M Lab Studio M Lab Studio

Email: [email protected]Telefon: (+381) 60 663-15-40

Mi ćemo omogućiti da Vaš dizajn bude izvanredan

Jedinstveni, potpuno prilagodljivi i funkcionali Web sajtovi koji će Vas ostaviti bez daha!

Sajtove radimo u desktop ili responsive varijanti. Responsive dizajn će Vaš sajt učiniti preglednim i na mobilnim uređajima, što je veoma bitno s obzirom na broj korisnika pametnih telefona. Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se vrlo verovatno nastaviti i u budućnosti, te se kao odgovor na nove zahteve posetilaca pojavio novi pristup i koncept u dizajnu web sajtova pod nazivom „responsive dizajn”. Responzivni iliti prilagođavajući dizajn, onaj koji se prilagođava uređaju. Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedan web sajt koji može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet.

Internet je postao glavni izvor informacija i zato svaki biznis mora da bude tu ili rizikuje da se za njega ne čuje. Danas se podrazumeva da vlasnik ozbiljnog preduzeća poseduje web sajt. Ne postoji bolji način od web sajta da se predstavite potencijalnom kupcu, korisniku ili saradniku. Vaš web sajt je slika vašeg biznisa, govori ko ste, čime se bavite i koliko ste ozbiljni i baš zato je važno da bude profesionalno urađen, pregledan, lak za korišćenje kao i da nudi sve potrebne informacije.

Profesionalni web dizajn nije dovoljan da bi Vaš sajt bio posećen, neophodno je da kada korisnici unesu određenu ključnu reč u polje za pretragu pronađu baš Vaš web sajt među prvima u rezultatima pretrage. Uloga SEO optimizacije je usmerena upravo ka tome da Vaš web sajt privuče što više ciljanih posetilaca sa internet pretraživača. Izrada sajta nije kraj posla na unapređenju internet nastupa. Da bi Vaš sajt u pravom smislu doprineo Vašem poslovanju, potrebno je dalje ga razvijati. Reklama na internetu ne samo da je neuporedivo jeftinija od oglašavanja u bilo kojim tradicionlnim medijima, već daje mnogo bolje i potpuno merljive rezultate. U zavisnosti od Vaših potreba i ciljeva, postoji dosta načina da se oglašavanjem na intenretu značajno popravi poslovanje.

Mi brinemo o Vašoj bezbednosti

Kao agencija koje pruža usluge iz oblasti Web developmenta, a pre svega uvažavajući privatnost svih svojih korisnika, mi nikada ne vršimo javno objavljivanje konkretnih projekata i korisničkih podataka. Ukoliko želite da se detaljnije informišete – molimo Vas da nas kontaktirate.

POTREBE KORISNIKA

Naša tehnička podrška svojim osećajem za dizajn, može doneti Vašem brendu profesionalnu platformu, koja će privući više korisnika, omogućiti brzu razmenu podataka i pružiti tehničku podršku za SEO kampanje.

VIZIJA PROJEKTA

Ključni korak u realizaciji web projekata je fokus na planiranju i određivanju strategije projekta izrade sajta koja je u skladu sa vizijom klijenta. Vrši se analiza potrebnih funkcionalnosti, načina prezentacije podataka i dizajna kako bi se kreirala najpogodnija i najskalabilnija arhitektura koja će obezbediti visoke performanse.

NAŠ CILJ

Naše opredeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa web dizajna i developmenta do implementacije rešenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprekornu komunikaciju.

PROCES IZRADE

Izrada web sajtova se izvršava na stručan i profesionalan način u skladu sa svim savremenim Internet standardima. Kombinacijom ekskluzivnog premium dizajna i najnovijih tehnologija u izradi sajtova, stvaramo kvalitetno prisustvo Vašeg poslovanja na online tržištu.

Naš tim čine web dizajneri i programeri koji će svoje dugogodišnje iskustvo u izradi web stranica preneti na vašu web prezentaciju i svojom profesionalnošću i predanošću poslu učiniti da vaš web sajt posetioce ne ostavi ravnodušnim. Saradnjom sa nama možete očekivati veoma jednostavno samostalno ažuriranje izrađenog web sajta putem našeg CMS-a, potpunu fleksibilnost sajta kroz mogućnost naknadne nadogradnje, kvalitetan kod sajta, unikatan web dizajn sajta, intuitivnu navigaciju sajta, profesionalnu podršku nakon lansiranja sajta, pronalaženje novih klijenata i unapređenje trenutnog poslovanja!

  • Istražujemo i analiziramo
  • Dizajniramo i programiramo
  • Testiramo
  • Lansiramo

ANGAŽUJTE NAS ODMAH!

+38160 663 15 40 / [email protected]

FORMA

POPUNITE ONLINE FORMU

+38160 663 15 40 | [email protected]


 

Polja označena sa * su obavezna.

Google SEO, Analytics, Statistika, Google Maps
Facebook, Instagram, Google+, Youtube, LinkedIn..
eng. Responsive Web Design
Odaberite paket koji je najpribližniji Vašoj želji
Kako bismo Vam pružili što bolju projekat ponudu, opišite što detaljnije kakvu uslugu želite. Ako postoji određeni sajt koji Vam se dopada, navedite adresu.

Sva prava zadržava © 2015. M Lab Studio

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Language